BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

sunnuntai 22. elokuuta 2010

Kuulumisia ja kuvia

Taas pitkästä aikaa voisi kirjoitella kuulumisia.
Kesä hujahti nopeasti ohi.

Käytiin tosiaan muutamassa näyttelyssä tässä kesän aikana. Porvoon ja Kouvolan näyttelyidenarvostelut & muut kommentit löytyvät edellisestä postauksesta.

Minä olin 2 viikkoa Italiassa heinäkuussa ja Oki oli isännän kanssa kaksistaan kotona. Hyvin nuo tuntuivat pärjänneen minun poissaollessani, molemmat olivat yhtenä kappaleena palatessani!
Mutta kyllä tuo kahden viikon muualla olo vaikutti pojan tottelevaisuuteen. Ihan jonkun verran on pitänyt tehdä töitä, että ne korvat ja katsekontakti löytyivät.
Muuton takia minulla on nyt haussa uusi treeniseura. Yhdeltä koiraharrastusseuralta olenkin jo koulutuksista kysellyt, saa nähdä mahdutaanko mukaan vielä tämän vuoden puolella.

Muutettiin siis Lappeenrannasta Mikkeliin kuun alussa ja Oki on sopeutunut uuteen kotiin todella hyvin. Jo parin päivän täällä olon jälkeen koira ymmärsi, että kun sanottiin: "Mennään kotiin", tarkoittaa tähän uuteen asuntoon tuloa.
Uusi asunto on lähes kaksi kertaa yhtä iso kuin vanha ja täällä on takapiha, jonne koira pääsee spurttailemaan halutessaan. Hyvin on siis viihtynyt uudessa paikassa!
Nyt vaan jännitetään mitä jätkä sanoo siitä, kun meillä molemmilla alkaa koulu ensi maanantaina. Eiköhän tuo siihenkin totu nopeasti.

Heinäkuussa huomattiin, että koira pureskeli vasenta lonkkaansa ja mentiin käymään elukkatohtorilla. Eläinlääkäri ajeli kankusta karvat pois ja sieltä löytyi pieni luomi.
Okille määrättiin 14vrk:ksi antibioottisalvaa kahdesti päivässä sekä alue piti käsitellä Betadinella ennen salvan levittämistä. Lisäksi Okin piti kuljeskella pönttö päässä tuo kaksi viikkoa.

Tässä on tuo luomi karvojen ajelun jälkeen:


Ja tässä lääkekuurin loputtua:


Oki tottui tuohon pömpeliinkin yllättävän hyvin ja muutaman päivän jälkeen käyttäytyi kuin olisi käyttänyt sitä aina.
Huomattiin muutaman päivän jälkeen, että pieneläinklinikalta oltiin myyty meille liian matala malli ja koira ylettyi esim. nuolemaan tassujaan. Eli jos joskus tulee tassuvauriota tms. niin pitää ostaa uusi kauluri.


Tässä vielä muutama uusi kuva, jotka on otettu uudesta kodista:







4 kommenttia:

Cyrax kirjoitti...

Ihan mielenkiinnosta kyselen, eikö tuota luomea leikata ollenkaan pois?

Että miksi periaatteessa poika sai antibioottisalvaa :)

Mutta aivan mahtavia kuvia ja Onnea uuteen kotiin!

Johanna kirjoitti...

Heippa! Ihania kuvia. Tein itse vasta eilen blogin, kirjotinkin sulle kommenttia petsiessä muistaakseni pari päivää sitten =)

hannele kirjoitti...

Tervetuloa Mikkeliin :))

Essi kirjoitti...

Pitäisiköhän koettaa päivitellä tätä useammin? Tai edes tarkistaa kommentteja? :D

Mutta kiitokset tervetulotoivotuksista ja onnitteluista uudesta kodista! :)
Hyvin ollaan kotiuduttu :)

Cyrax: ell. oli sitä mieltä, että ei kannata lähteä leikkaamaan, jos ei luomi muutu tuosta mihinkään. Itse olisin mieluusti poistattanut tuon heti, mutta mennään nyt näin..
Nyt on siis pysynyt samankokoisena ja -muotoisena, eli seuraillaan. Voi olla ettei tarvitse koskaan poistattaa :)