BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lauantai 24. huhtikuuta 2010

Muutama kuva ja kuulumisia

Tässä vielä muutama kuva tuolta Lappeenrannan kaikkien rotujen näyttelystä (ja kiitokset vielä kerran Hannelelle kuvista!):



Nyt sitten odotellaankin Lappeenrannan ryhmistä, johon on aikaa enää vaivaiset 3viikkoa!

Nyt ovat emännän kesän matkakuviotkin selkeytyneet sen verran, että uskalsin Okin ilmoittaa kesäkuun Porvoon SnaPi-pääerkkariin ja nyt näyttäisi myös siltä, että tullaan myös pinserierkkariin heinäkuussa!
Täytyy myöntää, että näyttelykärpänen on päässyt puraisemaan! Ja harjoitushan tekee mestarin vai miten se oli, eli varmasti sekä koiran että omistajan "kehätaidot" kasvavat kerta kerralta.

Nyt meillä on ollut taukoa tokotreenailun suhteen n. kuukauden verran, koska emäntä on ollut harvinaisen kiireinen. Mutta eiköhän tuo taukoilu tee ihan hyvää välillä.

Ollaan käyty Okin kanssa pariin kertaan pyörälenkillä aikaisin aamulla, kun on hieman hiljaisempaa noilla lenkkireiteillä.
Aluksi herralla meni jonkin aikaa pyörään totutteluun ja yleensäkin sen tajuamiseen, että pyörän ollessa mukana ei voi haistella jokaista ruohonkortta. Mutta sitten Oki hoksasi "jutun juonen" ja on tykännyt pyörälenkeistä aivan valtavasti! Huomaa kuinka toinen nauttii juoksentelusta hitaan ihmislyllertelyn sijasta :D

Nyt vain odotellaan, että jäät lähtisivät Saimaasta ja päästäisi jätkän kanssa mökkeilemään... :)

0 kommenttia: